The 3rd Chindia TMT Dialogue 2018

28th September, 2018, JW Marriot Aerocity

Invited Keynote Speakers for Chindia TMT Dialogue 2018


Mr. Yu Yongfu
Alibaba

Mr. Su Hua
Kuai Shou

Mr. Zhang Yiming
Bytedance

Mr. Wang Xing
Meituan-Dianping

Mr Binny Bansal
Flipkart

Mr Vijay Shekhar Sharma
Paytm

Mr Ritesh Agarwal
OYO

Mr Deepinder Goyal
Zomato

Highlights 2017
Highlights 2016

Keynote Speech by Entrepreneurs in Chindia 2017


Panel Discussions and Fireside Chat by Tech companies In Chindia 2017


Fireside Chat :
The Dragon-Elephant Dance, Chinese Model-Indian Stories

Panel Discussion :
The Disappeared boundary: New Ecosystem in the VC Industry Worldwide

Panel :
The variation & unvaried in traffic market

Chindia TMT Dialogue Conference 2018

Scale: 1000+Attendees | Date: 28th September | JW Marriot Hotel, Aerocity | Agenda: Main Forum + Sub Forum

Biggest Conference bridging India & China


Chindia Dialogue 2018 Focus on:

India & China both are largest growing economies of the world, Having many things in similar we believe that whatever is happening in India now, have been already happened in China and whatever is happening in china will be happened in India in near future. India is growing in a phase to create its own Alibaba & Tencent, ZDream dedicated to bridge India and china TMT industry by providing a platform to create meaningful relationship, build networking, interact with investors, Meet technology leaders and innovative entrepreneurs.

Startup Showcase
Investor Connect
Innovation
Mentor Connect
Partnership & Networking

Key Speakers of Chindia TMT Dialogue 2018


Mr. Suresh Prabhu
Minister of Commerce and Industry

Mr. Luo Zhaohui
Ambassador, Chinese Embassy to India

Dialogue - Chindia TMT Dialogue 2018


Mr. Ratan Tata
Chairman of Tata Group

Mr. Lei Jun
Founder & CEO, Xiaomi Group

Invited Speakers of Chindia TMT Dialogue 2018


Companies Participating in Chindia TMT Dialogue 2018


Investors attending Chindia TMT Dialogue 2018


议程

Agenda

Session Time 
Duration Context 
Organization Designation 
Name
Entry 8:30 50min Registration
Forum
Part I 9:20 10min Video Play Sponsored Video
9:30 10min Indian Government: How India will become true digital economy Ministry of Commerce and Industry Suresh Prabhu
9:40 10min Chinese Government: Why China support is crucial for Indian startups Embassy of China, Delhi Ambassador Luo Zhaohui
9:50 10min Emerging trend of Technology from India and China ZDream Ventures CEO Amit Li
10:00 20min Keynote: Emerging technology trends Tata Group Chairman Ratan Tata
10:20 20min Keynote: Numero Uno smartphone brand in India; what next ? Xiaomi Group CEO Lei Jun
10:40 20min Keynote: Flipkart; India’s Biggest success story Flipkart CEO Binny Bansal
11:00 20min Keynote: Chinese Entertainment & Content secret sauce Kwai CEO Su Hua
11:20 20min Fireside chat: How to create and sweep a particular segment Moderator: Shrutika Verma (Mint) OYO Rooms CEO Ritesh Aggarwal
11:40 20min Keynote: Opportunities In India & Challenges Alibaba Head-Global Business Yu Yongfu
11:40 30min Building scalable Media play: Opportunities & Challenges Entrackr Founder Jai Vardhan
36kr CEO
12:10 50min Roundtable Discussion:Seeking cross border synergies for creating massive scale Tencent

Shunwei Capital Managing Partner Tuck Lye Koh
Fosun Capital Managing Partner Tej Kapoor
Kalaari Capital
 Managing Partner Vani Kola
Blume VC Managing Partner Karthik Reddy
Sequoia Capital
 Managing Partner Mohit Bhatnagar
Lunch 13:00 60min Lunch

Forum
Part II 13:50 10min Keynote: Ali Cloud
14:00 30min 
Fireside Chat: Who will win the online fashion in Bharat Moderator
ClubFactory
 CEO
Limeroad CEO Such Mukherjee
14:30 15min Keynote: Kingsoft WPS Head Global Business
14:45 45min 
Panel Discussion: Will Indian Entertainment Content space pan out like China? Musical.ly/Vigo
 CEO
UC
Bigo/Like

Kwai CEO
Bigo/Like

Clip APP CEO Nav Agarwal
ShareChat CEO Farid Ahsan
15:30 15min Fireside Chat: Creating a global consumer Product from India Moderator: Jai Vardhan (Entrackr) Zomato CEO Deepinder Goyal
15:45 30min 
Fireside Chat: How to crack on-demand services play ? Meituan

Urbanclap Founder Raghav Chandra

Swiggy CEO

Grofers Founder Albinder Dhindsa
16:15 15min Fireside Chat: Learnings from Chinese giants Moderator: Vishal Mehta (Founder, Infibeam) 
Paytm CEO Vijay Shekhar Sharma
16:30 45min Panel Discussion: Next frontier for Fin-tech companies
 
Ant Financial

Krazybee
 CEO Madhusudan

Policy Bazaar
 CEO

Cubewealth Founder & CEO Satyan Kothari

Lending Kart
 CEO
17:15 15min 
Keynote Speech 4
17:30 30min 
Fireside Chat: is Indian gaming segment at an inflection point? 
Octroi CEO
Dianhun CEO
Nazara CEO
18:00 45min 
OKCoin

CNN

Zebpay
18:00 45min Cricnwin

Party 19:00 180min Networking Dinner & Cocktail
Particulars Platinum sponsor Gold sponsor Silver Sponsor Partners Media Partner VIP Dinner/Cocktail
Sponsor Number of Sponsor Exclusive 5 8 1
Brand Presence Brand presence on Chindia Website as an sponsor Y Y Y Y
Brand presence on Chindia Emailers & Newsletters, Dedicated brand mention on social media channels Y Y Y
Presence in promotional video play of conference Y
Brand presence on main logo wall of the event Y Y Y Y
Brand presence on a Social media channels, Lanyard, Delegation kit, Side panel of screen Y Y Y Y
Brand presence on the main backdrop of the event Y
Brand presence on registration spot area-Logo wall Y Y Y Y Y Y
Brand presence on standee, flex, Entry, tickets, Invitations, journals , signage, flex etc. Y Y Y
Media Mention Dedicated media article on India,s emerging tech media-Entrackr Y Y
Dedicated media article on our Chinese Media-Zdreview(zhudao) Y Y Y Y
Keynote Speech & Panel Keynote speech on the conference Y
Panel slot in the conference Y Y
Conference Ticket Silver pass includes Lunch 8 6 4 3 2 5
VIP Ticket VIP pass includes Lunch, Indian internet report, and VIP Dinner and cocktail 5 3 2 1 2
Exhibition Exhibition booth of 6*3 at the conference area Y-1 Y-1
Exhibition booth of 3*3 at the conference area Y-5
Exhibition booth of 2*2 at the conference area Y-8
Media Interview Atleast 4 Media interview Y
Atleast 3 Media interview Y Y
For any sponsorship/Exhibition related queries contact prateek@entrackr.com